Botox & Fillers

Beautiful face crows feet collagen filler injection Cosmetic skincare spa beauty treatment with pink gloves by eye, on white.

Bij een instituut in huidverjonging en huidverbetering hoort ook een cosmetisch arts. Na een zorgvuldige selectie hebben wij een behandelarts gevonden via de kliniek Cosmetic Clinics. Deze kliniek staat voor een natuurlijk effect. Het motto is dan ook ”natuurlijk een rimpeltje minder”! De kliniek beschikt over cosmetisch artsen die allemaal afgestudeerd arts zijn en al meerdere jaren ervaring hebben in de branche. 1x in de 6 weken komt arts Eefke Carey bij ons in de praktijk om onze klanten te voorzien van dergelijke behandelingen. Eefke is afgestudeerd arts aan de universiteit van Rotterdam (1999). Eefke heeft een passie voor huidproblematiek/kleine chirurgie en bouwde dit verder uit in de cosmetische geneeskunde, o.a. door het volgen van verschillende trainingen in het werken met fillers en botox. Eefke is ook altijd nog parttime werkzaam als huisarts waardoor ze haar 2 passies van het vak mooi kan combineren.

Het luisteren naar de wensen van cliënten en het streven naar een fraai natuurlijk resultaat, waarbij met een minimum aan ingrepen de natuurlijke schoonheid maximaal wordt benadrukt, staat centraal in haar werkwijze.

Cosmetic Clinics richt zich primair op ‘healthy aging’: het verzachten en bestrijden van de zichtbare effecten van het ouder worden.

De cosmetisch arts heeft onder andere oplossingen voor:

Ernstige frons

Kraaienpootjes

Hangende mondhoeken

Vermoeide uitstraling

Ingevallen gezichtscontouren

Wallen onder de ogen

Dunner wordend haar

Bunny Lines

Rokerslijntjes

Putjeskin

Voor een cosmetische behandeling vindt er eerst een intakegesprek plaats. De arts geeft persoonlijk advies op basis van je wensen en medische achtergrond. Een behandeling kan – indien de tijd het toelaat – direct worden uitgevoerd of worden ingepland voor een later moment. Eens per 6 weken komt de cosmetisch arts langs. Neem contact op voor de actuele agenda via ons contactformulier.

Ook kunt u voor meer informatie op de website van de kliniek kijken. Op de website van de kliniek staat nog meer uitleg over elke dergelijke behandeling en de technieken door middel van injectables: www.cosmeticclinics.nl

Bekijk alle behandelingen