Elektrisch ontharen

Elektrisch ontharen is een behandelmethode om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Wilt u stoppen met scheren, harsen of epileren? Stap dan over op een definitieve ontharingsmethode. Elektrisch ontharen is geschikt voor alle haarkleuren en alle haarsoorten. Ook de lichtere, grijze, dunne of rode haren kunnen met elektrisch ontharen behandeld worden.

Elektrisch ontharen is vooral geschikt voor kleine oppervlaktes met enkele storende haren en voor haartjes die niet met lichttherapie verwijderd wilden worden. Door een minuscuul naaldje in het haarzakje te laten glijden en vervolgens stroom te geven wordt de haarfollikel beschadigd en vernietigd. De voedingsbodem vernietigd en het haartje krijgt geen voeding meer. De storende haren worden één voor één behandeld, waardoor er steeds dunnere en zwakkere haren terug komen. Door dit continu opnieuw te behandelen zullen uiteindelijk alle haren verdwijnen*. Elektrisch ontharen is ongevaarlijk voor de huid.

*Pas op voor de term ‘permanent’. De haartjes die verwijderd zijn, zijn definitief verwijderd. Maar in uw lichaam zitten duizenden slapende haarzakjes die onder invloed van diverse factoren (bijvoorbeeld hormonen of medicijnen) een haartje kunnen gaan produceren. Het kan dus zijn dat er na verloop van tijd weer een paar haartjes gaan groeien. Er is geen enkel laser-, elos- of flitsapparaat (IPL) die de claim permanent of definitief mag voeren. Laat u zich hierover goed – en eerlijk – informeren!

Vergoeding via de zorgverzekering is mogelijk bij ons.

Bel gerust voor meer informatie naar 0321-769 061 of vul hier ons contactformulier in.

Bekijk alle behandelingen