ELOS laserbehandeling

Skin Care. Young Woman Receiving Facial Beauty Treatment, Removing Pigmentation At Cosmetic Clinic. Intense Pulsed Light Therapy. IPL. Rejuvenation, Photo Facial Therapy. Anti-aging Procedures.

ELOS is een behandelmethode om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. Wilt u stoppen met scheren, harsen of epileren? Stap dan over op een definitieve ontharingsmethode. Geschikt voor zowel gelaat, als lichaam.

Bij ELOS lichttherapie wordt radiofrequentie gecombineerd met een kleine hoeveelheid licht. Door deze combinatie van dubbele verhitting is de kans dat de behandeling aanslaat groot. ELOS is de veiligste techniek voor duurzaam ontharen en heeft bewezen tot wel 30% effectiever te werken dan laser, IPL en LHE.

ELOS is FDA gekeurd en het enige systeem dat beschikt over een impedantiemeter. Dit voorkomt overbelasting van de huid.

Deze manier van definitief ontharen is het meest geschikt voor donker haar. Blond, grijs en rood haar kan soms ook worden onthaard, op voorwaarde dat er dan genoeg pigment in zit. Dit kunnen wij in de praktijk goed voor u beoordelen. Mocht u twijfelen welke methode het beste en effectiefste is voor uw haren, kom dan gerust eens langs voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek en wij adviseren u.

Naast ontharen is de ELOS ook nog eens geschikt voor het verwijderen van couperose of pigmentatie in de huid!  Bel gerust voor meer informatie naar 0321-769 061 of vul hier ons contactformulier in.

Bekijk alle behandelingen