eMatrix

eMatrix: De natuurlijke vervanger voor injectables!

De eMatrix is overgewaaid uit Hollywood en in Nederland inmiddels al een ware hype geworden. Bekende Nederlanders laten de injectables links liggen en kiezen liever voor deze natuurlijke huid verstrakkende behandeling. De E-Matrix is uniek omdat het voor alle huidtypen en huidkleuren geschikt is. En voor het eerst kunnen ook de rimpels rondom de ogen behandeld worden.

De eMatrix maakt, in tegenstelling tot andere methoden (laser/licht), alleen gebruik maakt van radio frequente energie. De radiogolven maken in de bovenste huidlaag slechts minuscule gaatjes, terwijl de diepere huidlagen juist enorm geprikkeld worden. De eMatrix maakt diep in de huid nieuwe huidcellen aan en zorgt voor een verhoogde productie van collageen. De huid oogt na 1 behandeling van 30 minuten al veel jonger, vitaler en strakker.

Door al zijn unieke eigenschappen wordt het innovatieve apparaat ook wel “de medische doorbraak” op het gebied van huidverbetering en huidverstrakking genoemd. Er worden 1 à 3 behandelingen aanbevolen met een interval van 4 à 8 weken, afhankelijk van de huidconditie en het gewenste eindresultaat.

U kunt gratis en vrijblijvend een intake inplannen bij onze huidtherapeute Melissa.
Bel gerust voor meer informatie naar 0321-769 061 of vul hier ons contactformulier in.

Bekijk alle behandelingen