Chinese Kruidenpeeling

An elderly woman with skin condition rosacea characterized by facial redness, small and superficial dilated blood vessels, no make-up

Décaar staat bekend om zijn bijzondere peeling: De Chinese kruidenpeeling.

Deze peeling is een mengsel van zorgvuldig geselecteerde Chinese kruiden van de familie van zoetwater-phytoplankton, mint, goudsbloem, melisse en algen. Het is de basis voor een revolutionaire therapie, die de oplossing vormt voor de meest voorkomende problemen. De Décaar biopeeling is, evenals de Décaar producten, gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en perfluorcarbon. Het is de meest geavanceerde vorm van kruidentherapie voor de huid.

De Décaar biologische Kruidenpeeling is een echte therapie voor uw huid! De Biopeeling bestaat uit twee componenten: de biopeeling behandelingen in het instituut en de bijbehorende thuisproducten die gedurende 10 dagen na behandeling thuis gebruikt dienen te worden. Indien de bijbehorende producten thuis niet gebruikt worden of u gebruikt uw eigen producten, heeft de behandeling tot wel 60% minder effect. Dat komt omdat de werking van de Biopeeling te danken is aan de kruiden die tijdens de behandelingen in de huid worden gewerkt en het perfluorcarbon en de overige kruiden die middels de producten de huid in trekken. De peeling werkt 10 dagen door dus gedurende die 10 dagen moet de huid dan ook gevoed worden met het perfluorcarbon en de overige kruiden om de interactie van de twee componenten van de Décaar Biopeeling voor elkaar te krijgen.

Het effect van de Décaar biopeeling op uw huid is:

Verbetert de doorbloeding

Activeert de celdeling

Anti-aging

Vermindert pigmentvlekken en sproetjes,

Vermindert acne

Verbetert littekens

Activeert de aanmaak van collageen en elastine

Verbetert de weerstand van de huid

Normaliseert de huidfuncties

Ook geven wij de bijzondere Neoderma Apaline behandeling in ons instituut. Deze peeling werkt kalmerend en rustgevend op een onrustige, rode, onzuivere huid. Welke behandeling het beste bij uw huid past of welke peeling voor u van toepassing kan zijn kunnen wij aan de hand van een intake met u bespreken. Afhankelijk van uw wensen zullen wij een advies geven. Kom langs voor een intake gesprek en wij kijken wat het beste is voor u.

Bel gerust voor meer informatie naar 0321-769 061 of vul hier ons contactformulier in.

Bekijk alle behandelingen